Mehmetçik İlkokulu
Sofular Mah. Mahmut Sürmeli Cad. No 4 Merzifon/AMASYA

VİZYON

İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloga açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcilerini yetiştirmek. Mehmetçik İlköğretim Okulunu, saygın, güvenilir, ilk tercih edilen okul haline getirmek.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

Başlama : 08:30 Bitiş : 15:00

İlçe merkezinde bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz tek binadan oluşmakta olup Hava Lojmanlarının güneyinde kavşak üzerinde bulunmaktadır.