KENDİMİ SEVİYORUM SAĞLIKLI YAŞIYORUM E TWİNNİNG PROJESİ

19-03-2021

KENDİMİ SEVİYORUM SAĞLIKLI YAŞIYORUM

E TWİNNİNG PROJESİ

Okulumuz 2-D sınıfı Öğretmenimiz Sema ŞAHİN öğrencileri ile birlikte "Kendimi Seviyorum Sağlıklı Yaşıyorum"projesinde  yer almaktadır.Projemiz şubat ayında başlayıp mayıs ayında bitecektir.Projede okulumuzun yanı sıra Trabzon,Antalya,Osmaniye ve Ankara 'dan da katılan okullarımız vardır.

"Her şey kendini sevmekle başlar.Kendini sevmek demek kendine iyi bakmak demektir."düşüncesi ile yola çıktık.Bu amaçla öğrencilerimize düzenli kahvaltı alışkanlığı kazandırmak,düzenli uyku saati oluşturmak,dengeli ve düzenli beslenmek  gibi konularda farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz.

PROJEMİZİN HEDEFLERİ:

1-Öğrencilerimize düzenli kahvaltı alışkanlığı kazandırmak

2-Öğrencilerimize  düzenli uyku saati oluşturmak

3-Öğrencilerimize dengeli beslenme alışkanlığı kazandırmak

4-Telefon,tablet,televizyon,bilgisayar gibi teknolojik aletlerin sağlığımız üzerindeki olumsuz etkileri hakkında farkındalık yaratmak

5-Öğrencilerimize sorumluluk duygusu kazandırmak

6-Öğrencilerimize kendine güven duygusu kazandırmak