E TWİNNİNG PROJESİ ETKİNLİKLERİ

Hayatın İçindeyim Sorumluluklarımın Bilincindeyim E Twinning Projesi mart ayı etkinlikleri kapsamında3- C sınıfı öğrencilerimiz Okul Psikolojik Danışmanımız Candan UĞURLU danışmanlığında kumbaralarını oluşturdu ve paralarını biriktirmeye başladılar.

Hayatın İçindeyim Sorumluluklarımın Bilincindeyim E Twinning Projesi kapsamında 3- C sınıfı öğrencilerimiz projeye katılan diğer okulların öğrencileriyle biraraya geldi. Toplantıda proje ortağı öğretmenler kendileri ve okulları hakkında kısa bir tanıtım yaptı. Ardından toplantının moderatörü olan okulumuz Psikolojik Danışmanlarından Candan UĞURLU rehberliğinde "Sorumluluk" kavramıyla ilgili zihin haritası çalışması yapıldı. Son olarak "Sorumluluk Nedir?" konulu video izlenerek toplantı sonlandırıldı.

16-04-202116-04-2021